Skulle du vilja leva på ett sätt som är bättre för miljön, spara mer pengar och klara dig på mindre saker? Då kan ett bra första steg vara, om du använder Instagram mycket, att se över vilka konton och hashtags du följer.

Om du vill gå ner i vikt och komma i bättre form gör du bra i att sluta följa matkonton och människor som bakar och i stället följa konton som varje dag inspirerar dig att träna och äta nyttigare. Du bör tänka på samma sätt med ditt sparande och ditt miljöengagemang. Gå igenom de inlägg du har i ditt flöde och ställ dig frågan: vilka får dig att vilja köpa mer saker, resa eller spendera pengar på sådant du kanske egentligen inte behöver?

Skippa de här kontona och följ i stället människor och hashtags som inspirerar dig att köpa mindre saker, spara mer och leva på ett sätt som gynnar miljön. Om du följer resekonton kommer du att vilja resa, om du följer konton om en minimalistisk livsstil kommer du att vilja köpa mindre grejer. Det finns en otrolig mängd konton som kommer med massor med bra tips på hur det går att leva billigt, få bort alla onödiga saker ut sitt liv och i stället satsa på sitt eget sparande. Följ dessa i stället för att utsätta dig för en massa frivillig reklam!

Två konton jag gillar är Minimalistinnan och Ekonomenstips.

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: