Anlita en frilansjournalist

Fredrik Rosenqvist
Erfarenhet: 11 år som reporter, nyhetschef och ledarskribent på Ålandstidningen.
Utbildning: Fil.dr. i Ekonomisk historia.
Frilansskribent sedan 2019.
Tel: +358-400-183846

Fredrik Rosenqvist är en frilansjournalist på Åland med ekonomi och näringsliv som specialområde.

Efter att ha jobbat i över tio år som journalist på Ålandstidningen sadlade jag våren 2019 om till frilansande skribent. I dag har jag i första hand företag och reklambyråer som kunder, men tar mig även an journalistiska jobb åt olika tidningar och radiokanaler.

Mina främsta styrkor som skribent har jag inom nyhetstexter, grävjobb, opinionsbildande texter och krönikor samt intervjuer. I och med att jag är baserad i Mariehamn skriver jag främst om Åland, men jag tar mig även an andra uppdrag.