Här kan du beställa ett fysiskt exemplar av boken ”Rädda miljön och bli rik på kuppen – En praktisk guide till smart konsumtion, ökat sparande och hållbara investeringar”. Priset är 25 euro inklusive frakt (inom Finland).

Beställ med bankkort eller Paypal

Rädda miljön och bli rik på kuppen

Den åländska succéboken som lär dig allt du behöver veta om hur du kan rädda miljön och bli rik på samma gång. Tryckt på miljövänligt papper, frakt ingår inom Finland.

€25,00

Beställ med faktura

När du fyllt i formuläret får du en faktura till den mejladress du angett. Så fort fakturan är betald skickas din beställning.

Beställ ditt exemplar av ”Rädda miljön och bli rik på kuppen” här

Om boken

Vad kan du göra för att motverka klimatförändringen på bästa sätt, utan att ge avkall på det som är viktigt för just dig? “Rädda miljön och bli rik på kuppen”, utgiven hösten 2019 av På grön kvist, är en praktisk guide till det mest effektiva sättet för dig att göra en insats för klimatet och samtidigt förbättra din privatekonomi.

Boken innehåller konkreta tips på hur du enklast ställer om din konsumtion för att både minska ditt klimatavtryck och dina månatliga utgifter. Den ger dig verktygen för att på ett systematiskt sätt ta dig an din ekonomi och öka ditt sparande.

En minskad konsumtion är nödvändig för att undvika en klimatkris, men genom att inte bara konsumera mindre utan även investera pengarna som blir över på ett hållbart sätt kan du göra ännu större nytta för miljön. Och vet du vad? Att investera i morgondagens klimatlösningar såsom vindkraft, solenergi och bättre avfallshantering kan dessutom göra att du blir rik på kuppen.

Sidantal: 97
Tryck: Grano Oy
Layout: Sebastian Boman, E13 Layout

Om författaren

Fredrik Rosenqvist är filosofie doktor från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Han har författat ett flertal artiklar, utredningar och uppsatser om främst ekonomisk tillväxt. Han har dessutom jobbat i över tio år som journalist med ekonomi, näringsliv och opinionsbildning som specialområde. I dag driver han ett eget företag som är verksamt inom forskning, omvärldsanalys och marknadsföring. Boken är illustrerad av Mari Rosenqvist.

Recension ur Ålandstidningen

%d bloggare gillar detta: