Rädda miljön och bli rik på kuppen

Beställ boken Rädda miljön och bli rik på kuppen

Här kan du beställa ett fysiskt exemplar av boken ”Rädda miljön och bli rik på kuppen”. Priset är 25 euro inklusive frakt (inom Finland).

Fyll i formuläret nedan där du anger ditt namn, din e-post, hur många böcker du vill ha samt adressen du vill ha boken levererad till. När du fyllt i formuläret skickas boken till adressen du angett tillsammans med fakturan.

Du betalar med andra ord inget förrän du fått boken. Om du inte är nöjd med din beställning kan du skicka tillbaka boken utan att betala något!

Om boken

Vad kan du göra för att motverka klimatförändringen på bästa sätt, utan att ge avkall på det som är viktigt för just dig? “Rädda miljön och bli rik på kuppen”, utgiven hösten 2019, är en praktisk guide till det mest effektiva sättet för dig att göra en insats för klimatet och samtidigt förbättra din privatekonomi.

Boken innehåller konkreta tips på hur du enklast ställer om din konsumtion för att både minska ditt klimatavtryck och dina månatliga utgifter. Den ger dig verktygen för att på ett systematiskt sätt ta dig an din ekonomi och öka ditt sparande.

En minskad konsumtion är nödvändig för att undvika en klimatkris, men genom att inte bara konsumera mindre utan även investera pengarna som blir över på ett hållbart sätt kan du göra ännu större nytta för miljön. Och vet du vad? Att investera i morgondagens klimatlösningar såsom vindkraft, solenergi och bättre avfallshantering kan dessutom göra att du blir rik på kuppen.

Utgivningsår: 2019
Sidantal: 97
Tryck: Grano Oy
Layout: Sebastian Boman, E13 Layout
Illustrationer: Mari Rosenqvist.

Om författaren

Fredrik Rosenqvist är filosofie doktor från Ekonomihögskolan vid Lunds universitet. Han har författat ett flertal artiklar, utredningar och uppsatser om främst ekonomisk tillväxt. Han har dessutom jobbat i över tio år som journalist med ekonomi, näringsliv och opinionsbildning som specialområde. I dag driver han ett eget företag som är verksamt inom forskning, omvärldsanalys och marknadsföring.