Copywriting och strategi

Genom stilsäkra, kreativa och inspirerande texter till hemsidor, kund- och medlemstidningar, årsredovisningar, sociala medier samt produktbroschyrer och säljblad hjälper jag företag och organisationer stärka sina varumärken, växa och skapa ett engagemang för sina produkter och tjänster.

Jag har jobbat som skribent på heltid sedan 2008 och har i dag ett flertal större kunder som jag producerar löpande textinnehåll för. Jag är ekonom till utbildningen och skriver helst texter som tangerar ekonomi, näringsliv, finans, digital utveckling eller hållbarhet. Jag hjälper dessutom företag ta fram kommunikationsstrategier samt finslipa sin digitala marknadsföring och sitt content.

Min timtaxa för kortare skrivuppdrag är 67 euro (plus moms), för större uppdrag är den lägre. Mejla mig på fredrik@pagronkvist.ax eller ring +358-400-183864 om du vill ha en offert på ett uppdrag.

Utredning och omvärldsanalys

Förutom min bakgrund som skribent har jag även en doktorsexamen i ekonomi från Lunds Universitet. Jag genomför olika utredningar och omvärldsanalyser på uppdrag av tankesmedjor, forskningsinstitut och utredningsbyråer. År 2019 har jag till exempel hjälpt Ålands statistik- och utredningsbyrå (Åsub) med en större studie om ekonomisk tillväxt och jag har tidigare gjort ett flertal studier åt FORES.

Föredrag, debatter och workshops

Jag leder och modererar regelbundet olika debatter, föredrag och workshops, stora som små. Jag anlitas även då och då som talare om ämnen som rör tillväxt, globala megatrender, hållbara investeringar, medier, opinionsbildning, klimatfrågan och privatekonomi. Mejla mig på fredrik@pagronkvist.ax eller ring +358-400-183864 om du vill ha en offert på till exempel ett moderatorsuppdrag.

Mitt CV hittar du här.